Uitzenden: flexibel en moeiteloos werknemers

Stel je voor, je onderneming bruisend van activiteit, met nieuwe projecten die in de startblokken staan om gelanceerd te worden. Maar plotseling komt er een piekperiode aan waarbij je meer handen nodig hebt om alles op tijd af te krijgen. Wat doe je dan? Uitzenden biedt de perfecte oplossing. Met dit flexibele arbeidsmodel kun je snel en moeiteloos extra personeel inhuren, precies wanneer je het nodig hebt. Geen langdurige verplichtingen, geen administratieve rompslomp – alleen gekwalificeerde professionals die jouw team komen versterken. Zo kun je je focussen op groei, terwijl je tegelijkertijd de dynamiek van de moderne arbeidsmarkt omarmt.

Wat is uitzenden?

Uitzenden is een arbeidsmodel waarbij een uitzendbureau werknemers inhuurt en hen vervolgens bij verschillende bedrijven voor tijdelijke werkopdrachten plaatst. Dit model biedt flexibiliteit voor zowel werkgevers als werknemers. Werkgevers kunnen snel en gemakkelijk extra personeel inhuren voor projecten of piekperiodes, terwijl werknemers de mogelijkheid hebben om diverse werkervaring op te doen in verschillende bedrijven en sectoren. Uitzenden is een veelvoorkomende praktijk in de moderne arbeidsmarkt, waar het inspeelt op de behoefte aan flexibiliteit en aanpassingsvermogen in een snel veranderende economische omgeving.

Wat zijn de voordelen van uitzenden?

Het inzetten van uitzendkrachten heeft veel voordelen zoals;

 • Flexibiliteit
  Je zet de uitzendkracht in wanneer je wilt. Je betaalt alleen de gewerkte uren.
 • Geen werkgeversrisico’s
  Multimax is de werkgever van de uitzendkracht en regelt alle administratie met de uitzendkracht. Zoals loon, loondoorbetaling, ziekte en afdracht van premies en heffingen.
 • Moeiteloos
  Multimax gaat voor je op zoek naar uitzendkrachten en verzorgt het gehele selectieproces. Wij regelen ook alle administratieve verplichtingen.
 • Oplossing voor capaciteitsproblemen of moeilijk vervulbare vacatures
  Uitzending van personeel zorgt ervoor dat je snel en makkelijk capaciteitsproblemen hebt opgelost en moeilijk vervulbare vacatures gevuld hebt met flexibel personeel.

Wat is het verschil tussen uitzenden en detachering?

Bij uitzenden worden werknemers tijdelijk en flexibel ingezet bij verschillende bedrijven voor korte periodes of specifieke projecten, terwijl ze in dienst blijven van het uitzendbureau. Detachering houdt in dat een werknemer tijdelijk wordt uitgeleend aan een ander bedrijf, meestal voor een langere periode, vaak gericht op een specifieke expertise of functie. Hierbij blijft de werknemer in dienst van het detacheringsbureau. Uitzenden heeft een zeer flexibele arbeidsverhouding, terwijl er bij detacheren vooraf de contractduur wordt afgesproken.

Waarom Multimax als uitzendbureau?

Multimax is al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in de werving, selectie en uitzending van personeel uit Oost-Europa. Dé ideale oplossing bij capaciteitsproblemen of moeilijk vervulbare vacatures. Of u nu zoekt naar betrouwbare technici, logistieke aanpakkers of allround productiemedewerkers: We make it work! Voor u als opdrachtgever én voor onze grenzeloos gemotiveerde medewerkers.

 • Volledig gecertificeerd
 • Scholing en begeleiding
 • Huisvesting en vervoer
 • Gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers
 • Leveringsbetrouwbaarheid en continuïteit
 • Vast contactpersoon
 • Zorgvuldige werving en selectie
 • Grenzeloos goed

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden bij Multimax.