Het vinden en binden van gemotiveerde medewerkers is mensenwerk. We kennen onze opdrachtgevers en de kandidaten dan ook door en door. Dat is de plus van Multimax.

De perfecte match begint met het in kaart brengen van uw wensen en eisen. Kennis van uw corebusiness, bedrijfscultuur en werkwijze zijn daarbij onontbeerlijk. Daarvoor graven we diep in uw organisatie. Aan welke kwalificaties moet de uitzendkracht voldoen? Welke diploma’s en certificaten zijn belangrijk? Hoe lang wilt u hem of haar aan u binden en op welke wijze? Uw persoonlijke jobcoach heeft een antwoord op al uw vragen.

Zoals wij u kennen, zo kennen we ook de kandidaten die we voordragen. Zij worden niet alleen uitvoerig gescreend op technische vaardigheden, ervaring en werklust, maar ook op taalvaardigheid, sociale instelling en aanpassingsvermogen. Dankzij onze doeltreffende selectiemethode bent u altijd verzekerd van medewerkers die zich makkelijk aanpassen, betrouwbaar zijn en hard werken met een zeer laag ziekteverzuim.

MULTIFUNCTIONEEL,
MAXIMAAL RENDEMENT.

Multimax maakt uw verwachtingen meer dan waar

Multimax is al sinds 2010 dé specialist in flexibele personeelsdiensten voor opdrachtgevers in uiteenlopende branches. U kunt altijd rekenen op een persoonlijke aanpak, een heldere werkwijze en 24/7 ondersteuning, advies en actie. U heeft vacatures die snel voor korte of langere tijd vervuld moeten worden? Multimax is al voor u aan het werk, multifunctioneel en met maximaal rendement!

 • Volledig gecertificeerd

  Multimax is een flexibele en volledig gecertificeerde partner op het gebied van flexibele en winstgevende personeelsdiensten.

 • Gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers

  Multimax detacheert ervaren specialisten in uiteenlopende branches. Van tuinbouw tot logistiek en van metaal tot voedsel- verwerkende industrie.

 • Zorgvuldige werving & selectie

  Multimax screent de kandidaten op vaardigheden, ervaring, instelling en aanpassingsvermogen, zodat ze voldoen aan het door u opgestelde profiel.

 • Scholing en begeleiding

  Multimax schoolt de medewerkers en begeleidt hen bij u op de werkvloer zodat ze snel gewend zijn aan uw werkprocessen en bedrijfscultuur.

 • Leveringsbetrouwbaarheid & continuïteit

  Multimax vindt altijd de juiste mede- werkers op het juiste moment en zorgt ervoor dat u altijd voldoende arbeids- kracht in huis hebt.

 • Huisvesting en vervoer

  Multimax zorgt voor prettige huis- vesting, in de buurt van de werkplek. Daarnaast stellen we ons wagenpark beschikbaar voor de medewerkers.

 • Vast contact- persoon

  Multimax staat 24/7 voor u klaar. U kunt altijd rekenen op een adequate ondersteuning van uw vaste jobcoach.

 • Grenzeloos goed

  Multimax is al meer dan 15 jaar de specialist in persoonlijke personeels- diensten. Flexibel, effectief en gewoon grenzeloos goed.

  zorgvuldige werving.

  "Mochten medewerkers niet beschikken over vervoer van en naar het werk, dan verzorgen wij dit voor hen. Zo weten we zeker dat iedereen veilig en op tijd op het werk zal zijn!"

  - Harm Spann, Multimax BV