Werving en selectie: Het zoeken van de juiste mensen.

Je onderneming zit in een piekperiode en je hebt snel nieuwe medewerkers nodig die je kunnen helpen, maar je wilt je niet druk maken over het wervings- en selectieproces. Multimax staat voor je klaar om de perfecte kandidaten te vinden, of je nu één of twintig nieuwe teamleden nodig hebt, in elk vakgebied. Vertel ons simpelweg wat je zoekt door contact op te nemen! Laat ons het zware werk doen van het werven en selectie, zodat jij je kunt concentreren op het laten groeien van je bedrijf. Met onze expertise en toewijding zorgen we ervoor dat je de beste talenten aan boord krijgt, die naadloos passen bij de behoeften en cultuur van jouw organisatie.

Wat is werving en selectie?

Werving en selectie is een dienst waarbij bedrijven die permanent personeel zoeken, het zoekproces uitbesteden aan professionals. Dit biedt een oplossing voor organisaties die geen tijd hebben om zelf te werven. Deze aanpak is ideaal in verschillende situaties: ten eerste, wanneer je op zoek bent naar vast personeel voor langdurige posities. Ook is het handig als je specifieke specialistische profielen nodig hebt en deskundig advies wilt ontvangen over het juiste profiel. Bovendien is werving en selectie geschikt als je geen tijd hebt voor een uitgebreide selectieprocedure, waarbij professionals dit proces efficiënt kunnen afhandelen terwijl jij je kunt richten op andere belangrijke aspecten van je bedrijfsvoering.

Wat zijn de voordelen van een wervings- en selectiebureau?

Werving en selectie bij Multimax biedt diverse voordelen:

 • Besparen van tijd.
  Wij vinden en screenen geschikte kandidaten voor je onderneming.
 • Profiteren van expertise en ervaring van onze werving professionals.
  We helpen je bij het vinden van de perfecte match voor jouw organisatie.
 • Geen financieel risico.
  Je betaalt pas bij een succesvolle plaatsing.
 • Ons uitgebreide netwerk.
  Je krijgt toegang tot ons uitgebreide netwerk van potentiële kandidaten, wat de kans vergroot om de juiste persoon te vinden.
 • Geen administratieve taken.
  Onze werving professionals nemen de administratieve rompslomp in het wervingsproces van je over, waardoor je je kunt focussen op andere belangrijke aspecten van je bedrijfsvoering.

Hoe werven wij succesvol personeel?

Multimax werft succesvol personeel door kandidaten zorgvuldig te screenen op vaardigheden, ervaring, instelling en aanpassingsvermogen, passend bij uw opgestelde profiel. Als specialist in persoonlijke personeelsdiensten gedurende meer dan 15 jaar, bieden we flexibiliteit, effectiviteit en uitstekende service. Met ons uitgebreide netwerk hebben wij veel mogelijkheden om tot een passende kandidaat te komen. Uw medewerkers zijn in dienst bij Multimax, waardoor u profiteert van maximale productiviteit tegen zo laag mogelijke arbeidskosten.

Waarom Multimax als werving en selectiebureau?

Multimax is al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in de werving, selectie en uitzending van personeel uit Oost-Europa. Dé ideale oplossing bij capaciteitsproblemen of moeilijk vervulbare vacatures. Of u nu zoekt naar betrouwbare technici, logistieke aanpakkers of allround productiemedewerkers: We make it work! Voor u als opdrachtgever én voor onze grenzeloos gemotiveerde medewerkers.

 • Volledig gecertificeerd
 • Scholing en begeleiding
 • Huisvesting en vervoer
 • Gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers
 • Leveringsbetrouwbaarheid en continuïteit
 • Vast contactpersoon
 • Zorgvuldige werving en selectie
 • Grenzeloos goed

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden bij Multimax.