Detachering: maximale flexibiliteit en expertise

Stel je voor, je onderneming vol met ambitieuze projecten en groeikansen die voor je liggen. Maar dan komt er een specifiek project aan waarvoor je extra expertise nodig hebt, zonder de verplichting om permanent personeel aan te nemen. Wat doe je dan? Detachering biedt de ideale oplossing. Door een gespecialiseerd detacheringsbureau in te schakelen, kun je snel en efficiënt gekwalificeerde professionals inhuren voor de duur van het project. Dit betekent dat je direct toegang hebt tot de benodigde vaardigheden, zonder langdurige verplichtingen. Zo blijft je bedrijf flexibel en kan het profiteren van diverse talenten, terwijl je je richt op groei en succes.

Wat is detachering?

Detachering is een arbeidsvorm waarbij een werknemer tijdelijk wordt uitgeleend aan een ander bedrijf om daar te werken. Dit wordt vaak gebruikt wanneer een bedrijf extra expertise of arbeidskrachten nodig heeft voor een specifiek project of periode, maar geen permanent personeel wil aannemen. Detachering biedt flexibiliteit voor zowel werknemers als werkgevers, waarbij werknemers de kans krijgen om verschillende bedrijven en projecten te ervaren, terwijl werkgevers profiteren van direct beschikbare vaardigheden zonder langdurige verplichtingen. Het is een gangbare praktijk in veel sectoren en draagt bij aan de dynamiek van de arbeidsmarkt.

Wat zijn de voordelen van detachering?

 • Flexibiliteit zonder gedoe
  Detachering betekent vrijheid. Geen langdurige contracten, geen kosten bij overbodige ondersteuning.
 • Snelheid zonder compromis
  Tijd is geld. Het wervingsproces wordt gedaan door een detacheringsbureau, waardoor je hier zelf niet mee aan de slag hoeft te gaan.
 • Zekerheid gegarandeerd
  Detachering biedt de garantie van zekerheid en flexibiliteit. Met vooraf gemaakte afspraken over werktijden en de einddatum van het project, weten beide partijen waar ze aan toe zijn.

Wat is het verschil tussen detachering en uitzenden?

Detacheren, een vorm van uitzenden, onderscheidt zich doordat vooraf afspraken worden gemaakt over werkuren en de einddatum van de opdracht. Belangrijk is dat een gedetacheerde werknemer in dienst is van het detacheringsbureau, wat betekent dat deze ook betaald wordt in tijden zonder beschikbare opdracht. Detacheren geeft de werknemer en de werkgever dus meer zekerheid.

Liever toch uitzendkrachten? Uitzending via Multimax!

Kortom, detacheren is een flexibele arbeidsvorm met specifieke kenmerken en voordelen. Maar wil je toch meer flexibiliteit, geen werkgeversrisico’s en ben je meer geïnteresseerd in een uitzendkracht? Multimax is al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in de werving, selectie en uitzending van personeel uit Oost-Europa. Dé ideale oplossing bij capaciteitsproblemen of moeilijk vervulbare vacatures. Of u nu zoekt naar betrouwbare technici, logistieke aanpakkers of allround productiemedewerkers: We make it work! Voor u als opdrachtgever én voor onze grenzeloos gemotiveerde medewerkers.

 • Volledig gecertificeerd
 • Scholing en begeleiding
 • Huisvesting en vervoer
 • Gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers
 • Leveringsbetrouwbaarheid en continuïteit
 • Vast contactpersoon
 • Zorgvuldige werving en selectie
 • Grenzeloos goed

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden bij Multimax.

Bekijk meer